BAUTREND

Priključni profil za prozor sa samopljepljivom PE trakom 10x1 mm i 5mm pjenaste ljepljive trake, perklop za izvlačenje sa samoljepljivom trakom 12x0,3 mm za pričvršćivanje zaštitne folije, komprimiranim 10mm širokom ljepljivom trakom za fuge sa obostranim ispustom za dihtovanje od udarca.

Opis proizvoda:

Samoljepljivi plastični profil (PVC) sa 5mm pjenaste ljepljive trake, zavarenom VWS mmrežicom i integriranom, komprimiranom ljepljivom trakom sa obostranim ispustom za optimalno dihtovanje od udarca, te da bi se moglo poduzeti trodimenzionalno pomjeranje. Profil je opremljen sa trakom, nepropusnom za kišu i zrak, plavom ljepljivom trakom, napropusnom za kišu i zrak, plavom ljepljivom trakom za osiguranje transporta, kao i preklop za izvlačenje sa samopljepljivom trakom za pričvršćivanje zaštitne folije za prozore (vrata) i okvire.

Upute za obradu
Sve podloge moraju biti ravne, suhe, čiste od antiadhezivnih ostataka, prašine, masnoće, kao i prikladne za lijepljenje.
Obavezno izvršiti probu lijepljenja.
Kod specijalnih površina (slojevi lakiranja odn. praha) se prije nanošenja profila mora obraditi podloga. U tom slučaju se mora kontaktirati dobavljač prozora i vrata.
Temperatura prilikom obrade +5 do +40°C.
Armiranje površine sa mrežicom će se naknadno do ruba žbuke (najmanje 10cm preklopiti) svoditi i umetnuti.
Armiranje odnosno postasvljanje zadnjeg premaza ne smije nadmašiti prelaz do preklopa za izvlačenje, jer se inače isti preklop neće moći ukloniti.

Priključni profil za prozor 3D Profi small FAP 3D 206
Broj artikla BT - FAP 3D 206
Dužina štapa 2,5 m
Jedinica pakovanja 25 kom/karton
Sadržaj pakovanja 62 md/karton
Jedinica pakovanja / paleta 21 karton/paleta
Sadržaj paleta / paleta 1312,5 md/paleta
Materijal profil termoplastični elastomeri (TPE)

  • Certifikati

    Svi Bautrend proizvodi imaju odgovarajuću atestnu dokumentaciju koja je potrebna kako za tržište BiH, tako i za zemlje EU.